Facebook MaatCoaching & Counseling Linkedin MaatCoaching & Counseling
MENU

Carien - brainspotting

"Als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling of lichamelijk en/of geestelijk ergens tegenaan loopt, maar niet exact weet waar te beginnen, ben je voor een behandeling/ aanpak daarvan bij Mieke aan het goede adres. Op een onbewust niveau weet je dat namelijk wel, en Mieke helpt je om daarbij te komen. Drempelvrees totaal niet nodig! Mieke weet de juiste toon te raken en wekt veel vertrouwen, je bent er veilig. Zij voelt anderen zeer goed aan, stelt de goede vragen en weet tussen de regels door te lezen. Mieke zet je aan het denken: mij heeft het na 1 sessie al inzichten gebracht, waar ik mee verder kan (en anders ga ik gewoon, en graag, weer terug)."

Arie  - jaartraject coaching en brainspotting

"Sinds januari 2017 volg ik een coachingstraject bij Mieke. Na mijn scheiding hielp ze mij eerst met het op orde brengen van "praktische" zaken. Haar no-nonsense benadering zorgde ervoor dat ik uit de slachtoffer rol kwam en verantwoordelijkheid nam voor mijn eigen leven. De eerste brainspotting sessies zorgden er bij mij psychisch voor dat blokkades werden weggenomen en dat liefde weer kon stromen. Het is nu augustus 2017; ik heb een heerlijke vakantie gehad met mijn twee kinderen, ik heb een goed contact met mijn ex-vrouw, een heel leuke baan en lichamelijk en mentaal ben ik in balans. Kortom ik kan een jaartraject bij Mieke iedereen aanraden; trouwens ook als je (nog) geen problemen ervaart!"

Sheila  - brainspotting

"Afgelopen januari heb ik bij Mieke een brainspotsessie ondergaan. Ik ben erg onder de indruk van het effect van de sessie. Heel bevrijdend en ontspannend en inderdaad voel ik dat er iets veranderd is in mijn hoofd. Het is een sessie zoals ik ze nog niet eerder gezien/ervaren heb en dat was even wennen. Zelf ben ik bekend met meerdere methodieken en therapievormen, maar brainspotting heb ik ervaren als zeer doeltreffend. Mieke lokaliseert soepel en snel de juiste point, zonder dat daar veel woorden voor nodig zijn. Echt heel geschikt voor mensen die niet uren willen/ kunnen praten en toch van hun klachten willen afkomen. Mieke heeft me voor de sessie alles duidelijk uitgelegd en na de sessie op mijn gemak gesteld en bevraagd hoe ik het heb ervaren. Ik kan iedereen Mieke en brainspotting aanraden wanneer je zacht, doeltreffend en snel behandeld wil worden."

 Sara  - brainspotting

"Vanuit haar van nature nieuwsgierige maar vooral oordeelloze houding, die ze zonder woorden uit straalt, nodigt Mieke je uit om over jezelf na te gaan denken.  Juist omdat ze vanuit de stilte naar een ander kan kijken, worden er in een snel tempo onbewuste stukjes bewust/duidelijk. Ze is toegankelijk, voor iedereen benaderbaar en toch niet oppervlakkig. Daarmee kan ze aan een 'breed publiek' wezenlijke/essentiële dingen toevoegen die ze anders wellicht als zweverig etc. af hadden gedaan. De uitnodiging om in vertrouwen persoonlijke dingen kunnen delen zit heel sterk in haar energie verweven. Mensen doen dat bij haar bijna van nature, verbaal of non verbaal. Als je er zelf in durft te gaan staan, wordt contact met Mieke kernachtig, omdat alle franjes al snel vervallen. Mieke is namelijk niet onder de indruk van franjes, maar veroordeelt ze ook niet. Dat maakt dat ze geen weerklank bij haar krijgen en wegvallen, waardoor je uit komt bij de kern."

Nancy  - loopbaancoaching

"Uit eigen ervaring kan ik Mieke van harte aanbevelen als coach. Mieke houdt je een spiegel voor en is duidelijk in haar communicatie. Ik heb dat als prettig ervaren. Je kunt voor een diversiteit aan vragen bij haar terecht; persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld voor loopbaanvragen. Mieke is constant bezig om zichzelf verder te ontwikkelen, niet onbelangrijk voor een coach. Ze is professioneel zonder afstandelijk te zijn, haar benadering is persoonlijk en haar oplossingen zijn altijd maatwerk."

 

Mieke heeft onder andere trajecten uitgevoerd bij:

Beter Bed, de Bijenkorf, Blokker, Gemeente Pijnacker - Nootdorp, Heineken, Jumbo, Lelie Zorggroep, Lucardi, Marskramer, Nationale Nederlanden, de Rechtspraak (Rechtbank Noord-Holland), Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest, Van Antwerpen Cartonnage.