Facebook MaatCoaching & Counseling Linkedin MaatCoaching & Counseling
MENU

Gaandeweg je fysieke en mentale gezondheid verbeteren.

Wandelen in de natuur is sowieso goed voor je gezondheid. Wandelen zorgt voor lichaamsbeweging. Minimaal een half uur matig bewegen per dag bevordert je gezondheid. Wandelen in de natuur werkt stress-verlagend en ook dat is goed voor je gezondheid. Maar groeps-wandel-coaching omvat meer dan dat. Tijdens iedere wandelsessie wordt een bepaald thema omtrent fysieke en/of mentale gezondheid belicht, waardoor je gaandeweg steeds meer kennis en inzichten opdoet, die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Voorbeelden van thema’s die tijdens een wandeling aan bod kunnen komen zijn: wat is jouw tempo en ritme?, durf je op jezelf en anderen te vertrouwen?, welke invloed heeft je ademhaling op je gezondheid en welbevinden?, wat is hartcoherentie en hoe bereik je dit? Als er een specifiek thema is waar je aan wilt werken, kun je dit inbrengen.

Tijdens de wandeling worden soms individueel en soms in twee of drietallen oefeningen gedaan die zorgen voor inzichten en verdieping. Onderweg wordt gebruik gemaakt van wat er zich in de natuur aandient en af en toe letterlijk en figuurlijk stilgestaan bij jezelf en de omgeving. Je leert niet alleen van jezelf, maar je leert ook van elkaar want je zult zien dat andere deelnemers tegen min of meer dezelfde struikelblokken aanlopen als jij.

De groeps-wandel-coaching is erg geschikt als je burn-outklachten hebt of herstellende bent van een burn-out. Maar ook als je (nog) geen klachten hebt en je fysieke en mentale gezondheid wilt verbeteren ben je van harte welkom om aan te sluiten.

Een wandel-coaching sessie duurt ongeveer een uur en na afloop is er de gelegenheid om na te praten en iets te drinken bij het Zeeltje.

We vertrekken iedere woensdagochtend om 10.00 uur. Verzamelen is vanaf 9.45 uur op de parkeerplaats bij het Zeeltje, Kooilaan 3 in Bleiswijk.

De eerste kennismakingswandeling is gratis. Als je daarna besluit verder te wandelen, kost een losse sessie € 10,-. Je kunt ook een 10 wandelingen-kaart aanschaffen. Deze kost € 90,-.

Neem om je aan te melden contact op met 06-41646760 of mail naar info@maatcoaching.nl.