Facebook MaatCoaching & Counseling Linkedin MaatCoaching & Counseling
MENU

Maatcoaching & counseling begeleidt mensen met stress- en burn-out klachten naar een gezond, gebalanceerd en gelukkig leven, grotendeels volgens de CSR-Methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Volgens de CSR-Methode wordt chronische stress systematisch aangepakt op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag. De begeleiding is effectief en efficiënt en tegelijkertijd grondig en duurzaam.

In de eerste fase van het traject wordt de fysieke en mentale balans hersteld, in de tweede fase van het traject worden de factoren die hebben geleid tot de stress- en burn-outklachten geadresseerd en wordt de fysieke en mentale veerkracht vergroot. In de derde en laatste fase wordt het geleerde in de praktijk gebracht, worden de werkzaamheden weer opgebouwd en is de begeleiding er vooral op gericht om terugval of herhaling te voorkomen.

Ieder mens is uniek en iedere (werk)situatie is anders. Trajecten zijn dan ook maatwerk en worden afgestemd op de specifieke situatie, wensen en behoeften. Gemiddeld zijn er ongeveer 15 sessies nodig om weer terug in het zadel te komen.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met 06-41646760 of mail naar info@maatcoaching.nl.