Facebook MaatCoaching & Counseling Linkedin MaatCoaching & Counseling
MENU
Hoe werkt Access Bars® ?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, sexualiteit, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

Door deze drukpunten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken kan alle informatie die daar ligt opgeslagen ontladen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creër je nieuwe mogelijkheden in je leven. Oude blokkades worden opgeruimd om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je gedurende je leven hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Zo ontstaat er ruimte om meer helpende overtuigingen te installeren, waardoor je het leven kunt gaan leven zoals jij dat graag wilt. Een leven met meer gemak, vreugde en overvloed.
  

Hoe gaat een bars sessie in z’n werk?

Tijdens het Access Bars proces lig je met je kleren aan in een comfortabele ligstoel. De 32 drukpunten worden in een vaste volgorde in ongeveer 10 vingerzettingen aangeraakt. De behandeling vindt plaats in stilte.

Voor wie is Access Bars geschikt?

De Access Bars behandeling is geschikt voor iedereen. Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Access Bars is bijzonder effectief voor stress vermindering, bij overspannenheid en bij burn-out. Uit onderzoek is gebleken dat mensen een burn-out hebben sneller vooruitgang boeken tijdens hun herstelperiode.

Een Access Bars sessie kan o.a. zorgen voor:
• Meer energie
• Meer ontspanning
• Meer rust
• Vermindering van stressklachten
• Meer zelfvertrouwen
• Verbeterd concentratievermogen
• Balans tussen lichaam en geest
• Loslaten van oude gedachten en overtuigingen

Wil je ervaren wat Access Bars voor je kan betekenen, neem dan contact op via 06-41646760 of stuur een mail naar info@maatcoaching.nl.